Криминалисти от Главната дирекция „Национална полиция“ и ОДМВР - София

...
Криминалисти от Главната дирекция „Национална полиция“ и ОДМВР - София
Коментари Харесай

Хванаха група от Костинброд докато разкомплектовали откраднат камион /снимки/

Криминалисти от Главната дирекция „ Национална полиция “ и ОДМВР - София организираха профилирана полицейска интервенция против незаконното лишаване на моторни транспортни средства. Действията са осъществени на територията на Костинброд на 15-ти против 16-ти юни, оповестяват от полицията.
В селскостопански двор в града са открити шестима мъже – на 27, 37, 52, 30, 42 и 39 годишна възраст, в миг на демонтиране на товарен, профилиран автомобил "МАН ".
Установено е, че транспортното средство е било откраднато на 14 юни от столицата и е на стойност 50 хиляди лв.. Шестимата са локални поданици, с голям брой криминалистически регистрации, свързани с незаконни отнемания на МПС.
На четирима от тях прокуратурата е повдигнала обвинявания по член 346, алинея 2, т. 3 за незаконно лишаване на МПС, като на двама от тях ограниченията им за задържане са удължени до 72 часа. Предстои внасянето на искане за непрекъснатото им задържане от Районния съд в Костинброд. На други двама е наложена мярка „ парична гаранция “.
Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура - Костинброд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР