Криминалисти от Главната дирекция Национална полиция“ и ОДМВР-София проведоха специализирана

...
Криминалисти от Главната дирекция Национална полиция“ и ОДМВР-София проведоха специализирана
Коментари Харесай

Задържаха шестима души от Костинброд за кражба на автомобили

Криминалисти от Главната дирекция „ Национална полиция “ и ОДМВР-София организираха профилирана полицейска интервенция против незаконното лишаване на моторни транспортни средства. Действията са осъществени на територията на Костинброд на 15 против 16 юни, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В селскостопански двор в града са задържани шестима мъже – на 27 година, 37 година, 52 година, 30 година, 42 година и 39 година, в миг на демонтиране на товарен, профилиран автомобил. Установено е, че транспортното средство е било откраднато на 14 юни от столицата и е на стойност 50 хиляди лв.. Шестимата са локални поданици, с голям брой криминалистически регистрации, свързани с незаконни отнемания на МПС.

На четирима от тях прокуратурата е повдигнала обвинявания за незаконно лишаване на МПС, като на двама от тях ограниченията им за задържане са удължени до 72 часа. Предстои внасянето на искане за непрекъснатото им задържане от Районния съд в Костинброд. На други двама е наложена мярка „ парична гаранция “.

Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура - Костинброд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР