Криминалисти нанесоха сериозен удар по контрабандата на цигари в Горна

...
Криминалисти нанесоха сериозен удар по контрабандата на цигари в Горна
Коментари Харесай

Полицаи от Горна Оряховица удариха контрабандата на цигари

Криминалисти нанесоха сериозен удар по контрабандата на цигари в Горна Оряховица и Лясковец.

 zigari Специализирана полицейска интервенция е извършена в границите на два дни на територията на двата града.

В хода й била осъществена инспекция пред гараж в железничарския град, благосъстоятелност на 54-годишен мъж. В миг на търговия с цигари без бандерол са открити и арестувани притежателя на гаража и двама мъже на 38 и 40 години от Горна Оряховица и Лясковец, които купували цигари от него.

В гаража са открити и конфискувани 500 кутии папироси, без акцизен бандерол. Проверка била осъществена и във втори гараж в Горна Оряховица, благосъстоятелност на 67-годишен мъж, където били открити 370 кутии цигари. Четиримата са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа.

Действията по следствието довели до задържането на още двама незаконни търговци от Горна Оряховица и до определяне на 18 техни клиенти. От купувачите са конфискувани разнообразни по-малки количества цигари, за които са формирани преписки, по които ще бъдат наложени административни санкции. Общото открито количество контрабандна стока възлиза на 18 000 къса. Работата по цялостното документиране на незаконната активност на лицата продължава.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР