Криминалисти на ОДМВР-Хасково задържаха 46-годишна жена за извършено от нея

...
Криминалисти на ОДМВР-Хасково задържаха 46-годишна жена за извършено от нея
Коментари Харесай

Жена преби майка си до смърт, уви я в чаршаф и я остави на улицата

Криминалисти на ОДМВР-Хасково задържаха 46-годишна жена за осъществено от нея тежко престъпно закононарушение, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 
 
В събота, на 4.07.2020 година в 03.47 ч. в районно управление (на МВР) – Хасково е получен сигнал за открито в апартамент безжизнено тяло на 68-годишна жена от Хасково. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили гибелта на дамата – тялото било увито в чаршаф и изнесено на улицата.
Назначената аутопсия посочила, че дамата е умряла от пострадвания в резултат на нанесен преди три дни побой.
По случая било формирано досъдебно произвеждане, а следствието по него почнало от криминалисти на ОДМВР-Хасково, под наблюдението на прокуратурата.
Като обвинена за осъщественото закононарушение, за период до 24 часа била арестувана дъщерята на жертвата. След привличането й в качеството на обвинена, с разпореждане на наблюдаващия прокурор, на обвинената е постановено задържане до 72 часа.
В рамките на подхванатите оперативни дейности е осъществен оглед на местопрестъпление, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци, извършен е следствен опит, назначена е и съдебномедицинска експертиза.
Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР