Криминалисти и профайлъри ни се обаждат и казват, че на

...
Криминалисти и профайлъри ни се обаждат и казват, че на
Коментари Харесай

Иванчева и Петрова твърдят: Има доказателства, че следовател е подхвърлил парите в колата ни

Криминалисти и профайлъри ни се обаждат и споделят, че на видеото, направено при задържането ни, се вижда, че следователи са подхвърлили парите в колата ни.
Това обявиха в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич ” отстранената кметица на р-н „ Младост ” Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова.
На фрагментите се вижда по какъв начин джобът на следовател Арабаджиева е подут. Малко по-късно е празен. Това може да значи, че тя е взела участие в подмятането на парите.
" Преди това фотографка снима от вътрешната страна колата ни и на нейните фрагменти не се виждат пари. Как по този начин се появиха в автомобила, не знаем ", споделя Биляна Петрова.
„ Човек с маска, до момента в който ни задържаха, ме заплаши, че в случай че желая да видя детето си, би трябвало да кажа това, което ми подреждат.
Поисках да науча името му, само че не ми го споделиха. Мога да го разпозная, той е със сини очи. Искаха да потвърждавам против Иванчева ”, добави Петрова.
" Не ни взеха пръстови отпечатъци незабавно, а чак вечерта. По моите ръце има отпечатъци, които фотографката при снимането ми ги направи ", изясни Петрова.
" В колата на огледалото има четири пръстови отпечатъци. Версията е, че аз съм ги направила, до момента в който съм се гримирала. Само че не са мои. Направени са с латексови ръкавици ", уточни Иванчева.
" Не знаем кой е поръчителят на нашето задържане. Прокурор Гешев няколко пъти загатваше обществено името на холдинга „ Гаранти коза ”.
Ние намалихме площта на застрояването от компанията. Дали „ Гаранти коза ”, дали различен е гарант, можем единствено да гадаем ", уточни Десислава Иванчева.
" Съдът не ме пуска да изляза от къщи за дипломирането на личното ми дете. Излиза, че у нас образованието няма никаква цена ", сподели още Биляна Петрова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР