Криминалистът Иван Савов коментира пред Нова тв поредното убийство на

...
Криминалистът Иван Савов коментира пред Нова тв поредното убийство на
Коментари Харесай

Криминалист за поредната убита от мъжа си жена: Повече от очевидно е, че той е извършителят

Криминалистът Иван Савов разяснява пред Нова тв следващото ликвидиране на жена. 40-годишната Анита Димитрова беше открита мъртва в събота в дома на брачна половинка ѝ, който е обвинен за убийството. 

„ Дори и без неговите признания, които биха допълнили картинката, от течащото следствие нещата са повече явни, че той е причинител на това действие ”, разяснява Савов.

„ Система няма, с цел да се пропуква каквото и да било ”, добави той. „ Издадена е ограничаваща заповед, която би трябвало да окаже възпиращо влияние на мъжа, само че дейното деяние го е подхванала дамата - тя се е върнала. В сходна обстановка има доста мощна прочувствена тежест – можем единствено да гадаем какво е станало ”, показва още Савов.

По думите му у нас няма работещ Закон за отбрана от домашното принуждение. " Законът за домашното принуждение може да даде регулация по какъв начин да работи системата на правоохранителните органи с неправителствения бранш. Колкото и да им е неприятно на псевдополитиците, неправителственият бранш в тази посока е направил най-вече през годините ", съобщи Иван Савов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР