Крими герой прибран и пуснат от Шесто районноЗад волана седяла

...
Крими герой прибран и пуснат от Шесто районноЗад волана седяла
Коментари Харесай

Хванаха Сашо Чешкия в Ламборгини с менте номера 

Крими воин спретнат и пуснат от Шесто районно
Зад кормилото седяла дама, която е задържана

Има 12-годишна присъда за обезчестяване

Кримигероят Пеньо Мангъров, по прякор Сашо Чешкия, бе арестуван от служители на реда от Шесто районно ръководство в София. В компанията на дама той седял на предната седалка в джипа си Ламборгини, модел “Урус ”, паркиран пред баровско заведение.

Скъпият автомобил, създаден през 2018 година, бил с регистрационни табели на друга кола. И служителите на реда доста бързо разбрали това, тъй като в средата на април тази година техни сътрудници от КАТ свалили истинските номера на джипа, откакто Сашо Чешкия бил спрян за инспекция и наркотестът му посочил приложимост на бензодиазепам.

Мангъров и приятелката му, която била зад кормилото на Ламборгинито, били отведени в районното, само че след това зад решетките там останала единствено дамата, тъй като не Сашо Чешкия е карал, а единствено се е возел в джипа като почтен младенец.

49-годишният рецидивист е родом от Карлово, осъждан е няколко пъти. В редките случаи, когато с него не се занимават полиция и прокуратура и e на независимост, той се движи в компанията на млади дами и скъпи коли. В момента Върховният касационен съд взема решение дали да удостовери негова 12-годишна присъда за обезчестяване, постановена от Пловдивския апелативен съд. Иначе в предишното, откъдето идва и прякора му Сашо Чешкия, той се прочу като обвинен за две поръчкови убийства в Чехия през 1998 година и 1999 година, за едното от които бе получил 20-годишна присъда, само че тя не бе доказана и не влезе в действие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР