Криля Советов и Краснодар не се победиха в двубой от

...
Криля Советов и Краснодар не се победиха в двубой от
Коментари Харесай

Криля Советов и Краснодар направиха равенство, от което никой не е доволен

Криля Советов и Краснодар не се победиха в дуел от предпоследния 29-и кръг на съветската Премиер лига. Домакините останаха на 15-ото място и доста задачата им да се спасят от изпадане се усложни оптимално. Краснодар пък е трети, само че пропусна да настигне по точки втория Локомотив (Москва) в разногласието за директна квота за Шампионската лига.

Важността на мача направи и двата тима очебийно внимателни в началните миунти, въпреки да бе видно, че гостите разполагат с повече класа. Първата рискова обстановка обаче беше пред вратата на " биковете ". Артьом Тимофеев центрира доста добре към връхлитащия Деян Радонич, само че той стреля в навън. В 28-ата минута стражът на Криля Советов Евгений Фролов се размина с топката, само че Никита Чичерин го подсигури и мазета пред погледа на Кристофер Олсон.
В 31-ата минута Максим Глушенков насочи рисков удар, с който Матвей Сафонов се оправи. В самия завършек на полувремето композиция сред двамата шведи в Краснодар можеше да приключи с гол. Маркус Берг се пребори за топката в наказателното поле и подаде на Олсон, който стреля мощно, само че Фролов внимаваше.

След почивката гостите последователно взеха самодейността. В 48-ата минута Олсон подаде на Сергей Петров, само че той шутира високо над вратата. В 54-ата Уткин опита да се разпише от директен свободен удар, само че не сполучи. Самарци дадоха отговор с рискова контра, при която Антон Зинковский не подаде на собствен съотборник, а приключи офанзивата самичък и сгреши.

Ничья в Самаре. #КрыльяКраснодар - 0:0 pic.twitter.com/sH6CJjosvc
— FCKrasnodar (@FCKrasnodar) July 15, 2020 В 66-ата минута Глушенков се измъкна от отбраната на Краснодар и вкара гол, само че след намесата на ВАР попадението беше анулирано поради засада. В края на дуела стана доста забавно. И преди двете порти имаше по няколко стопроцентови положения, само че нито едно от тях не се трансформира в гол.

Краснодар има още два мача до края на сезона - домакинство на Ахмат и отсрочения дуел с Динамо (Москва). Съдбата на Криля Советов ще реши в срещата със Сочи, само че даже и победа може да не свърши работа на самарци, в случай че техните съперници завоюват мачовете си.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 29 кръг, сряда 15 юли  Криля Советов 0:0краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР