Крилото Върджил Мисиджан няма да вземе участие в първия мач

...
Крилото Върджил Мисиджан няма да вземе участие в първия мач
Коментари Харесай

"Лудогорец" не взе титуляр за мача с "Истанбул ББ" заради изтичащ договор

Крилото Върджил Мисиджан няма да вземе присъединяване в първия мач на " Лудогорец " от сегашния сезон в групите на Лига Европа. Холандецът не попадна в разширения състав за гостуването на " Истанбул ББ ", като повода не е наказване или травма.

По информация на " Дневник " договорът на Мисиджан, който изтича през лятото на 2018 година, към момента не е възобновен. Футболистът на този стадий не подписва с отбора и поради това от клуба са решили да не разчитат на него в конфликта с турския противник.

Прокраднаха се отзиви, че Мисиджан е оставен в България поради подготовка на възможен трансфер, само че от няколко дни затвориха прозорците и в последните съществени шампионати в Европа – Русия и Турция. На този стадий остават отворени прозорците само в Близкия изток.

Мисиджан е част от " Лудогорец " от 2013 година, като има 165 мача и 37 гола за тима. Той е четирикратен първенец на България.

През лятото първенците отхвърлиха една оферта от съветския " Динамо " (Москва), който се завърна в Премиер лигата и демонстрираше сериозен интерес към Мисиджан. В последните няколко седмици турските медии също спрягаха нападателя за прекосяване в " Бурсаспор ".

С отсъствието на Мисиджан и наказването на Марселиньо вариантите пред " Лудогорец " в предни позиции се редуцират в допълнение.
UPCOMING: İstanbul Başakşehir - Ludogorets, Europa League - Group stage, 14 September#ludogorets#uelpic.twitter.com/GO5NLfqjMF
— PFC Ludogorets 1945 (@Ludogorets1945) September 13, 2017

Иначе с разградчани за Истанбул не отпътува и последното ново попълнение Рафаел Форстер. Бразилският централен бранител към момента не е в оптимална форма, с цел да играе за първия отбор.

Транспортни несгоди

" Лудогорец " срещна огромни проблеми с пътуването си към Истанбул. Българският първенец трябваше да излети в 11 ч. от Варна, само че техническа нередовност с наетия чартър остави играчи и треньори на терминала повече от четири часа.

Самолетът на хърватската компания TradeAir не можа да излети от Загреб и поради това се наложи ангажиране на друга компания от Румъния. Именно това наложи и огромното закъснение в излитането на тима.

" Лудогорец " кацна в Истанбул към 15 ч., а час и половина по-късно съумя да стигне и до хотела си в турския мегаполис.

Официалната подготовка на тима на стадион " Фатих Терим ", където " Истанбул ББ " играе своите мачове, е в 20 ч. българско време. Половин час по-рано треньорът на отбора Димитър Димитров ще даде и конференция.

Група като за Шампионската лига

Изпълнителният шеф на първенците Ангел Петричев показа упованията си за гостуването на " Истанбул ББ " преди отпътуването на тима. Според него обстановката в групата е непредсказуема поради изравнените сили на тимовете.

 Ангел Петричев счита, че групата на
© LAP.bg

Ангел Петричев счита, че групата на " Лудогорец " е почтена за Шампионската лига.

" Попаднахме в една група, която е почтена за Шампионската лига. На всички е ясно, че ще ни бъде извънредно мъчно. Очаквам тежък мач с " Истанбул ". Не единствено че имат опитни футболисти, само че са с доста съществени упоритости да заявят своето място в европейските шампионати ", сподели Петричев.

Според него огромният опит на футболистите на " Лудогорец " може да се окаже основен по време на европейската акция.

" Вярвам на нашите момчета, понатрупаха много опит през годините, играха с много съществени противници. В множеството случаи се представяха повече от почтено и радваха последователите. Надявам се и този път да бъде по този начин ", добави изпълнителният шеф.

Петричев разкри, че " Лудогорец " ще бъде подкрепян от към 200 души в Истанбул.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР