Крилото на Уотфорд Жерар Деулофеу може да се завърне в

...
Крилото на Уотфорд Жерар Деулофеу може да се завърне в
Коментари Харесай

Агент: Деулофеу може да се завърне в Милан един ден

Крилото на Уотфорд Жерар Деулофеу може да се завърне в Милан в бъдеще време. Това удостовери персонално сътрудникът на испанеца Алберт Ботинес, който сподели, че към момента има огромна връзка сред двете страни.

25-годишният нападателен футболист не е изразявал желанието си в този момент да се завръща на Ботуша, само че почитателите на „ росонерите” не стопират да му пишат в обществените мрежи. „ Той подписа петгодишен договор с Уотфорд и сподели, че желае да остане в тима. Изигра страховит сезон през предходната година и решението беше логично”, сподели Ботинес пред италианските медии.

Деулофеу вкара 10 гола в 30 мача за „ стършелите”, които обаче имат проблеми с играта си през този сезон. Отборът е на 18-ата позиция във краткотрайното класиране на Англия, а испанецът има единствено два гола в 12-те мача до момента. „ Неговата връзка с Милан е доста мощна и един ден може да се завърне. Трябва да забележим по какъв начин ще се развият нещата. Тифозите на тима още му пишат, призовавайки го да се завърне. Жерар се наслаждаваше на интервала си в Италия и това ме води на мисълта, че един ден може да се случи тази сделка”.

Милан е 14-и в лигата в този момент през сезона и се приготвя да одобри Наполи на „ Сан Сиро” в първия си мач след националната пауза на 23-и ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР