Крилото на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор направи голямо дарение в Нигерия.

...
Крилото на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор направи голямо дарение в Нигерия.
Коментари Харесай

Крило на червените направи голямо дарение в Нигерия

Крилото на ЦСКА-София Вив Соломон-Отабор направи огромно подаяние в Нигерия. Той е оказал помощ на фамилии от родното място на баба му, като е обезпечил закупуването на съществени хранителни артикули. Отабор заяви за дарението в обществените мрежи, като разгласява и видео с щастливите получатели.

" По принцип не пиша такива неща, само че в този момент ще направя изключение. Когато бях дете, постоянно посещавах дома на баба си. Спомням си, че тя постоянно се грижеше за всеки в нейната общественост и го правеше с обич и наслада. Така че през днешния ден, в тези извънредно сложни времена в нашите животи, взех решение да оказа помощ на същата тази общественост. Всяко домакинство получи 22 чувала ориз, олио, сол, вода, захар - всички базови артикули, които ние можем да си закупим без изпитание. Благодарен съм за това какъв брой надалеч стигнах и че имам опция да направя този жест. Моля ви, постоянно помнете от кое място сте тръгнали ", написа Отабор.

24-годишният футболист е роден в Лондон от нигерийски родители. Неотдавна той даде изявление за Guardian, в което съобщи, че е станал неколкократно жертва на расизъм в България през последните месеци. Думите на Отабор имаха значителен отзив и бяха представени от медии от разнообразни страни в Западна Европа.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР