Крилото на ЦСКА-София Станислав Манолев бе един от играчите, които

...
Крилото на ЦСКА-София Станислав Манолев бе един от играчите, които
Коментари Харесай

Манолев: Каранга се извини на целия отбор

Крилото на ЦСКА-София Станислав Манолев бе един от играчите, които приказваха преди заминаването за Испания. Най-възрастният в тима (32 г.) разяснява противниците на втория лагер, както и закъснението на Фернандо Каранга.

" Още сме сънени, само че отпътуваме в положително въодушевление. Времето в Испания ще е хубаво, контролите са със мощни противници, а терените са положителни. Какво повече можем да желаеме. Ще срещнем забавни тимове. Не съм осведомен с китайците, само че другите два противника ги познавам чудесно, изключително Спартак ", сподели Манолев.

" В Сандански се подготвихме добре физически, а в този момент би трябвало да почистим някои тактически детайли. Почти същият тим сме си, дори мисля, че надградихме, взехме 3-4 нови. Всеки тим, който желае да има резултати и неизменност, би трябвало да е дружно дълго време. Да си познават кътните зъби, както се споделя. При нас го има това, през есента се получиха положителни резултати, само че постоянно може и повече. Сега чакам да сме още по-силни. За новите си проличава, че са положителни играчи и се надявам бързо да се аклиматизират ", добави Манолев.

" Отссътвието на Каранга не е повлияло отрицателно на тима. Имаше доста спекулации, само че действително всичко беше обикновено. Момчето си имаше някакви проблеми в Бразилия, позволи ги и се върна. Той се извини пред целия тим. По принцип, когато някой закъснява повече, това нервира останалите. Но в тази ситуация не е имало проблеми, на всеки може да се случи. Плюс това той си е понесъл наказването. Надявам се да играем в Европа, другояче ще се получи неудобно ", разяснява още Манолев.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР