Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов беше много разочарован от себе

...
Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов беше много разочарован от себе
Коментари Харесай

Десподов: Ако бяхме отпаднали, щях да поема цялата отговорност

Крилото на ЦСКА-София Кирил Десподов беше доста отчаян от себе си след отстраняването на Рига в Лига Европа след осъществяване на дузпи, защото изпусна една още в самия завършек на постоянното време.

“Тежко ми е, тъй като можех да реша мача доста по-рано. Ако бяхме отпаднали, щях да поема цялата отговорност. Това, че съм на 21 години, не ме оправдава. Вече имам много мачове зад тила си, тъй че възрастта не е опрощение. Изработих си дузпата, взех топката и мислех, че ще вкарам. Поздравления на вратаря за спасяването. И при втората бях сигурен, че ще отбележа, и съм удовлетворен, че го сторих.

“Рига играха доста отбранително. Вкараха ни от един корнер. Знаехме по какъв начин ще играят. Не бяхме сюрпризирани, само че в действителност доста тежък мач - 120 минути бягане. Липсва ни централен нападател, само че ние би трябвало да се абстрахираме от това. Ще видите новия ни нападател, той е доста добър. Феновете са страхотни и им се оправдавам, че не взех решение мача още в 88-та минута”, разяснява Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР