Крилото на ЦСКА-София Георги Йомов е със спрени състезателни права

...
Крилото на ЦСКА-София Георги Йомов е със спрени състезателни права
Коментари Харесай

Йомов изгоря с допинг, няма да играе дълго

Крилото на ЦСКА-София Георги Йомов е със спрени спортни права поради приложимост на неразрешени субстанции. Това оповестиха от клуба. В София са получили писмо от Антидопинговата комисия към УЕФА.

Забраненото вещество е намерено на 28 юли след домакинския мач от Лигата на конференциите против Македония Гьорче Петров. Положителната проба е повода Йомов да не играе в .

Поради условията за конфиденциалност от УЕФА, от ЦСКА-София не разкриват коя е неразрешената субстанция. Йомов има период до първи септември да даде своето мнение. Той обаче е с краткотрайно спрени права за период от 90 дни.

Постоянното наказване за нещо ще зависи от типа на неразрешената субстанция. Най-вероятно обаче той ще „ изгори “ за дълго време..

„ Категорично заявяваме, че ЦСКА съблюдава всички условия на Световната антидопингова организация. Всички витамини и хранителни добавки, които се дават на футболистите в тима, са на сертифицирани международни марки и утвърдени от медицински лица. В тима приемането на субстанции отвън клубната стратегия е строго неразрешено “, написаха от клуба.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР