Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел почти сигурно напуска отбора и

...
Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел почти сигурно напуска отбора и
Коментари Харесай

Енрике Рафаел се връща в Бразилия

Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел съвсем несъмнено напуща тима и от Нова година ще се завърне в Бразилия. Той е доста покрай автограф с втородивизионния Парана, който се бори със зъби и нокти за промоция в елита. Новината е на бразилския публицист Фелипе Далке, който работи за няколко локални районни медии. Според него Парана е на крачка от автограф с първото си попълнение за 2020 година и това е нападателят на “червените”. Това няма да е нова случка за Енрике Рафаел, защото той към този момент е играл за тима в интервала 2015-2016 година.

Бразилецът е в ЦСКА-София към този момент трети сезон, само че повече време е прекарал отвън терените поради непрекъснатите си травми. През този сезон той към момента няма формален мач, а и “червените” почитатели несъмнено го не помниха.

Крилото страдаше от инфектиране на капачката на коляното, само че по-късно се обадиха и други контузии и той непрекъснато е отвън терена. Енрике се възвръща в родината си, където евентуално е осъществил контакт с някогашния си клуб.

На мача с Рига в Лига Европа през предходната година той си счупи ключицата на рамото, което наложи интервенция и отново бе отвън терените няколко месеца. От клуба желаеха да извадят български паспорт на Енрике Рафаел, с цел да облекчат ситауцията с чужденците в отбора, само че травмите на крилото осуетиха желанията им.

“Меридиан Мач” efbet Лига 17 кръг, събота 23 ноември  Ботев (Враца) 18:30  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР