Крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси пред modernghana.com, че е време

...
Крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси пред modernghana.com, че е време
Коментари Харесай

Крило на ЦСКА-София: Ще бъда честен, време е да се преместя на ново място

Крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси пред modernghana.com, че е време да се реалокира на ново място след две години в София.

" Не беше неприятно в България по време на пандемията, тъй като случаите на инфектирани с ковид бяха по-малко. Единственото неприятно нещо бе, че с изключение на питателните магазини, нищо друго не работеше. Наскоро подновихме тренировки и съм доста удовлетворен от това “, съобщи Джеси.

" По време на пандемията прекарвах дните си в хотелската стая. Понякога бягах в парка. С мен беше и моят Ps4 и по този начин се задържах по-дълго затворен. Не е правилно, че съм бил под карантина. Не знам за какво разпространиха такава информация. Аз съм в България от четири месеца. Защо би трябвало да съм под карантина? Казаха, че съм се прибирал в Гана. Как би трябвало да съм пътувал до страната, като нямаше полети? “, отговори крилото на алените.

„ Ще бъде необичайно да играем пред празни трибуни. Това са моите упования. Ще бъдат като другарски мачове, тъй като тогава не играем на огромни игрища, а по-често на подготвителни терени. Ще е доста необичайно “, добави още Джеси, който в прав текст разгласи, че е подготвен да напусне " Армията ".

" Ще бъда почтен. Хората чакат, че ще сменя тима си. Мисля, че е време да се преместя на ново място след две години в София. Бях в Съединени американски щати шест месеца, само че се върнах и се показах добре с екипа на ЦСКА. Мисля, че е време да продължа напред. Бешикташ е доста огромен клуб. Не мога да кажа доста за тези информации, само че дано забележим какво ще се случи “, съобщи Джеси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР