Крилото на ЦСКА 1948 застана пред клубната телевизия на червените,

...
Крилото на ЦСКА 1948 застана пред клубната телевизия на червените,
Коментари Харесай

Георги Русев: Много е приятно да победиш силен отбор като Левски

Крилото на ЦСКА 1948 застана пред клубната телевизия на " алените ", с цел да открои главните фактори, повлияли за успеха на състава на старши треньора Любослав Пенев над Левски в първия кръг на шампионата.

Русев означи единствения гол в срещата против " сините " и си завоюва куп похвали след дуела.

24-годишният футболист на " алените " обаче беше безапелационен, че съставът не би трябвало да лети в облаците след триумфа при започване на шампионата и че най-трудното занапред следва.

" Много е прелестно да победиш Левски. Особено мощен Левски, в напредък, който взе купата. Надявам се да имаме още мотиви за наслада ", стартира Русев.

Той е на мнение, че успеха против състава на Станимир Стоилов не би трябвало да главозамайва тима на ЦСКА 1948, тъй като гостуването на Пирин Благоевграда във втория кръг на шампионата няма да е по никакъв начин елементарно, счита футболистът

" Направихме добър старт на шампионата. Показахме огромен темперамент и това беше основно за триумфа. Спечелихме с колектив, подкрепяхме се и не спирахме да тичаме. Добре беше да спечелим против един от водещите тимове още в първия кръг, само че това не би трябвало да ни главозамайва. Срещу Пирин въобще няма да е елементарно ", добави младокът.

" Направихме добра селекция, взехме класни попълнения, а ще има и още едно. Представихме се добре на контролите и изградихме самочувствие, което показахме в първия кръг ", приключи Георги Русев.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР