Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев показа самочувствие и заяви,

...
Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев показа самочувствие и заяви,
Коментари Харесай

Георги Русев: Не сме се съмнявали в успеха срещу Левски

Крилото на ЦСКА 1948 Георги Русев сподели самочувствие и съобщи, че всички в отбора му са вярвали в триумфа против Левски в първия кръг на efbet Лига. Именно с гол на Русе, „ червените” се постановиха с 1:0 в Бистрица и стартираха сполучливо новата акция.

„ Мисля, че страстите от успеха над Левски отминаха. Беше прелестно, че победихме един доста мощен противник, само че към този момент мислим за идващия мач. Никога не сме се съмнявали в триумфа против Левски. Както знаете имаме много добър тим, показахме го в подготовката и не мисля, че в лицето на Левски се виждали неизпълним съперник”, разяснява Русев.

Звездата на ЦСКА 1948 в действителност е младеж на Левски.

„ Така се случи с Левски. Решението го взехме дружно с татко ми. Получих позвъняване от Румен Чандъров, който тогава имаше школата ДИТ. Искаше да направи добър тим и по този начин взех решение дружно с още няколко момчета да преминем там. Не бих споделил, че скърбя, че не останах в Левски. Левски е огромен тим, всеки би желал да играе за този тим, само че това към този момент е минало и сега съм в тима на ЦСКА 1948 и мисля напълно за моето показване в тима. Аз съм експерт и не бих могъл да кажа какво може да стане в бъдеще”, сподели още той в изявление за предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР