Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов говори след четвъртото поредно

...
Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов говори след четвъртото поредно
Коментари Харесай

Николай Стоянов: Имаме игрова криза, от която ще излезем само с тренировки

Крилото на Спартак Плевен Николай Стоянов приказва след четвъртото следващо проваляне на своя отбор - от Левски с 69:82 в столицата. Баскетболистът на плевенчани бе най-резултатен за своя отбор с 20 точки.
 Левски удължи пропадането на Спартак в с напрежение дерби с дисквалификации в Левски удължи пропадането на Спартак в с напрежение дерби с дисквалификации в " Триадица "
" Има неща, които очевидно би трябвало да променим. Най-вероятно всичко ще се получи с работа. Такава рецесия претърпяхме предходната година при започване на сезона. Отново ще би трябвало да проявим същия темперамент и да покажем същата сила, с цел да успеем да се измъкнем. Изгубихме позициите след положителната серия първоначално. Това, което позволяваме като проблеми, само и единствено може да се усъвършенства по време на работа и подготовка. Достатъчно хора сме, с цел да можем да компенсираме неналичието на другия. Ние имаме игрова рецесия, от която ще излезем единствено с тренировки. Това, което Левски направиха по проект, го направиха добре. Лимитираха мощните ни страни. Надявам се оттук насетне да подобряваме тези неналичия. Надявам се да се върнем на победния път още в първия ни мач след Нова година ", сподели Стоянов.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР