Крилото на Сочи Жоаозиньо призна, че преди няколко месеца е

...
Крилото на Сочи Жоаозиньо призна, че преди няколко месеца е
Коментари Харесай

Жоаозиньо разкри защо се е провалило завръщането му в Краснодар

Крилото на Сочи Жоаозиньо призна, че преди няколко месеца е бил покрай завръщане в Краснодар. Бразилецът, който мина при " биковете " от Левски през 2011 година и се трансформира в клубна легенда, сега е съотборник с Ивелин Попов.

" Да, това лято можех да се върна в Краснодар. Ръководството ми предложи да упражнявам няколко седмици, след което старши треньорът Мурад Мусаев да реши дали да ме задържи. Искаха да ме употребяват като ляв бек, само че офертата не ме устройваше и отхвърлих ", съобщи Жоаозиньо пред Sports.ru.

" Проблемът не беше в позицията, тъй като и в България съм играл като бранител, и в Динамо, когато Дмитрий Скопинцев отсъстваше поради травма или наказване. Бях подготвен да се върна, само че договорът щеше да е за 1 година, с алтернатива клубът да го разтрогне през зимата. Аз съм съвсем на 32 години и ми би трябвало повече сигурност ", изясни Жо.

" Радвам се, че съм в Сочи. Тук климатът е прекрасен, тимът се развива, треньорът е добър. Няма защо да скърбя ", добави бразилецът, който има 10 гола и 2 асистенции през сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР