Крилото на Реал Мадрид Габриел Дек е обект на интерес

...
Крилото на Реал Мадрид Габриел Дек е обект на интерес
Коментари Харесай

Отборите от НБА набелязаха още една звезда на Реал Мадрид

Крилото на Реал Мадрид Габриел Дек е обект на интерес от отборите в Националната Баскетболна Асоциация, оповестява AS. Договорът на 25-годишния аржентинец е до лятото на идната година, само че има вид Дек да попадне в НБА посредством отплата, с която да изплати контракта си на " белите ". Евентуален трансфер в НБА е доста по-реалистична цел за него, в сравнение с за съотборника му Факундо Кампацо, защото договорите им са напълно разнообразни от позиция на финансовите параметри. Припомняме, че Кампацо би трябвало да заплати над 5 милиона на Реал, в случай че реши да премине в НБА.

Gabriel Deck can leave Real Madrid, Rokas Giedraitis is a target and counts on the stay of Facundo Campazzo. Via @RicardoGlezAS
— Luca D'Alessandro (@LucaDa18) May 31, 2020 Реал пък към този момент поглежда към заместител на Дек в лицето на гард/крилото на АЛБА (Берлин) Рокас Гиедрайтис. 27-годишният състезател записа чудесна дебютантска година в Евролигата със приблизително по 13.8 точки и 4.0 битки в 25 мача с екипа на АЛБА. Литовецът беше един от разновидностите на " кралския клуб ", в случай че се бе стигнало до това ветеранът Джейси Керъл да постави завършек на кариерата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР