Крилото на Нюкасъл Ален Сен-Максимен ще отсъства един месец от

...
Крилото на Нюкасъл Ален Сен-Максимен ще отсъства един месец от
Коментари Харесай

Нюкасъл губи острие за месец

Крилото на Нюкасъл Ален Сен-Максимен ще отсъства един месец от терените поради контузия на адуктора, оповестява Sky Sports.

22-годишният футболист ще пропусне седем мача за „ свраките “ по време на сгъстения цикъл от срещи през декември, в това число дуелите с Манчестър Юнайтед и Лестър във Висшата лига, както и третия кръг за ФА Къп. Сен-Максимен получи травмата в края на мача със Саутхемптън, извоюван от възпитаниците на Стив Брус с 2:1.

Той бе сниман да напуща стадион „ Сейнт Джеймсис Парк “ благодарение на патерици. След преминат скенер във вторник стана ясно, че полузащитникът ще се върне в игра в средата на януари 2020, като от клуба се притесняваха, че отсъствието му ще бъде за по-дълго.

Сен-Максимен дойде в клуба от Ница за 17 млн. паунда и бе в добра форма в последните седмици, помагайки на „ джордитата “ да запишат седем от девет вероятни точки в последните си три против в Премиършип. Той ознаменува положителната си игра и с първи гол в кариерата във Висшата лига при успеха над новака Шефилд Юнайтед с 2:0 предходната седмица.

В идващия си мач от шампионата „ свраките “ гостуват на Бърнли в събота. /БГНЕС

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР