Крилото на Мемфис Гризлис Дилън Брукс обожава да влиза в

...
Крилото на Мемфис Гризлис Дилън Брукс обожава да влиза в
Коментари Харесай

Крило на Гризлис за ЛеБрон: Стар е, ще го изтощавам през цялата серия

Крилото на Мемфис Гризлис Дилън Брукс обожава да влиза в ролята на изверг на паркета, като следващ образец за дейностите му бяха пререканията му с водача на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс по време на вчерашната победа на “гризлитата ” със 103:93 във втория мач от плейофната серия посред им. Брукс, който внезапно се трансформира в един от най-нехаресваните състезатели в лигата поради прекомерно високото си самочувствие, непрекъснато се опитваше да предизвика Краля на паркета, а след мача имаше какво да каже по отношение на изпълнител №1 в историята на НБА.

“Не ме интересува - той е остарял. Аз обичам да нервирам хората и не почитам никого, до момента в който някой не пристигна и не ми вкара 40 точки на главата. В един миг си разменихме думи, като му споделих, че не може да вкара през мен в обстановка един на един до оня миг, в който един път го направи. Когато го извадиха от игра, той към този момент беше изтощен, тъй че си свърших работата. Той не е на същото равнище от годините му в Кливланд и Маями. Искаше ми се да се изправя против онази му версия. Знам, че задачата ми щеше да е по сложна, само че няма значение. Ще го уморявам през цялата серия с качествата, с които разполагам. Ще забележим дали ще желае да вземе присъединяване във войната един на един или ще си стреля в профил ”, съобщи Брукс пред кореспонденти.

ЛеБрон приключи срещата с дабъл-дабъл от 28 точки и 12 битки при 12/23 пукотевица от игра, само че в това време приключи с негативен плюс/минус от -17 за 39 минути - най-ниският от целия тим на “езерняците ”. Брукс пък завърши срещата с 12 точки при 5/14 пукотевица от терена, само че с плюс/минус от +8 в 23-те минути, в които беше на паркета.

Мач №3 от извънредно забавната серия сред Гризлис и Лейкърс ще се организира в неделя заран от 5:00 часа българско време в “Крипто Арена ” в Ел Ей.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР