Крилото на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард разказа за влиянието, което

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард разказа за влиянието, което
Коментари Харесай

Лингард: Ако не беше сър Алекс, нямаше да стигна дотук

Крилото на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард описа за въздействието, което му оказал някогашният управител на клуба сър Алекс Фъргюсън за развиването на кариерата му.

“Когато навърших 16 година, доста от съотборниците ми към този момент имаха професионални контракти, само че на мен към момента не ми беше предолжен подобен. Бях отчаян. Честно казано, не мисля, че щях да стигна дотук, в случай че не беше сър Алекс. Един ден той имаше среща с мен и фамилията ми. Настани ни в офиса си и ни кажа: “Ще ти отнеме време, Джеси. Ние имаме вяра в теб, само че ще би трябвало да си толерантен. Няма да си подготвен за първия отбор, до момента в който не станеш на 22 или 23 г.”. Не мога да ви опиша какъв брой значимо беше това за мен и фамилията ми. Мислите, че съм бил отчаян, само че когато безспорна легенда като сър Алекс ти каже, че има вяра в теб, това значи всичко. Не беше нужно да се среща с нас, нито да ми го споделя. Но ето по тази причина той е сър Алекс, както и по тази причина Ман Юнайтед е Ман Юнайтед.
Fergie.
Pogs.
Welbz.
Southgate’s waistcoat.@jesselingard has stories for days.https://t.co/dmXTRDpQPZ
— Players' Tribune Global (@TPT_Global) January 23, 2019 Никога няма да не помни деня, в който сър Алекс повика мен и Пол Погба в групата за посещение на Нюкасъл. Бяхме на 18-19 година Помня по какъв начин оглеждах съблекалнята и виждах по какъв начин всички тези митове се подготвят и обуват чорапите си. Скоулс, Рууни, Рио, Гигси. Аз и Погс сядаме на скамейката и, сещате се, бяхме привикнали да играем за дубъла пред 200 индивида. А там бяха 50000 индивида. Помня по какъв начин гледах към една стъклена естрада, която се тресеше. След това погледнах Погс с изражение, казващо “Боже мой, в случай че тренерът ме вкара в игра, може да се напикая”. За мой шанс, тогава си останахме запаси. Но това беше толкоз огромен миг за мен. Просто да бъда хвърлен в дълбокото по този метод и да нося фланелката за сър Алекс, това беше от огромно значение за вярата ми”, написа Лингард за The Players Tribune.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР