Крилото на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще замине за Милано

...
Крилото на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще замине за Милано
Коментари Харесай

Санчес заминава за Италия за финализиране на трансфера в Интер

Крилото на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще замине за Милано на следващия ден или вдругиден, с цел да завърши прехвърлянето си в локалния Интер, оповестяват медиите в Италия. Днес се появиха информации, че двата клуба са се разбрали по детайлите към договорката, като чилийският национал ще играе при “нерадзурите ” чартърен през този сезон.

Този следобяд Санчес се появи въз основата на “червените дяволи ” в Карингтън за тренировката на отбора след вчерашното тъждество с Уулвърхемптън, само че това може да е последната му среща със съотборниците му в Юнайтед. Все още не са ясни всички елементи по прехвърлянето, като съгласно информации Интер ще заплати 2 или 3 милиона евро на Юнайтед за наема, само че британският клуб ще заплаща половината от голямата заплата на Санчес. В края на сезона Интер ще може да откупи правата на чилиеца против 15 милиона евро, само че не е ясно дали ще бъде длъжен да го направи по контракт.

В мненията си след вчерашния мач с Уулвс мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр призна, че е допустимо Алексис да се раздели с тима в идващите две седмици. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР