Крилото на Манчестър Сити Рияд Марез се оказа истински скъперник

...
Крилото на Манчестър Сити Рияд Марез се оказа истински скъперник
Коментари Харесай

Играч на Манчестър Сити загази заради бавачка

Крилото на Манчестър Сити Рияд Марез се оказа същински сребролюбец и това може да му донесе неволя в съда. Бавачката на децата му подаде тъжба против алжирския национал поради дължима сума.

Госпожа Каталина Мирафлорес твърди, че не е получила нищожните си хонорари, възлизащи на едвам 12 паунда на час. След жалбата, съдът разпоредил Марез да заплати 3,612 паунда на филипинката, само че футболистът до този миг отхвърля да го направи.

„ Той е същински сребролюбец. Изработила съм всички тези часове. Просто си желая парите”, разяснява тях.

Марез отхвърля да заплати дължимите 3 612 паунда, което е към заплатата на Марез за към час. Алжирецът прибира по 200 000 паунда седмично в Сити.

„ Работих доста, доста крепко за тези пари, само че той не ми заплати. Не знам какво да върша. Бях на тяхно разположение 24 часа дневно. Спах в същата стая с децата им, тъй че като те се събудеха, аз трябваше да се оправям. Не можех да си отида у дома. Трябваше да заставам в Манчестър и да работя от самото начало. Никога не е имало проблеми с работата ми. Изработила съм всички тези часове и би трябвало да ми бъде платено”, сподели още тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР