Крилото на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Николай

...
Крилото на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Николай
Коментари Харесай

Николай Стоянов пред Sportal.bg: Трябва да излезем с голямо самочувствие срещу Латвия

Крилото на мъжкия народен тим на България по баскетбол Николай Стоянов показа пред Sportal.bg мнението си за решителния мач против Латвия, който може да изпрати " лъвовете " на ЕвроБаскет 2022. Вчера баскетболистът на клубния Берое и съотборниците му загряха за балтийското предизвикателство с контрола против Рилски състезател в Самоков.

" Разбира се, че сме стимулирани ", съобщи Стоянов. " Малко или доста, ние ги победихме в предходната среща, без значение че в по-различен състав. Взехме успеха и сигурно би трябвало да излезем с огромно самочувствие, в случай че желаеме да търсим нова победа и класиране на Европейското ", добави сърцатият състезател.

Двубоят на България против Латвия е на 20 февруари от 19:30 часа, като при победа националите ни ще се класират за Екологичен потенциал. Два дни по-късно " лъвовете " ще се изправят и против към този момент класирания отбор на Босна и Херцеговина в последния си мач от квалификациите за ЕвроБаскет 2022.

" Винаги ми е прелестно, когато се завърна в Самоков ", показа Стоянов, който е някогашен състезател на Рилски състезател. " Изкарах сезон и половина тук с доста положителни мемоари и се веселя, че още веднъж упражнявам в зала " Арена Самоков ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР