Крилото на Лудогорец - Кирил Десподов, говори пред медиите след

...
Крилото на Лудогорец - Кирил Десподов, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Десподов: Не ни задоволява този резултат, гоним второто място

Крилото на Лудогорец - Кирил Десподов, приказва пред медиите след равенството 1:1 при визитата на ХИК Хелзинки в Лига Европа. Той съобщи, че тимът ще гони второто място в крайното класиране. 

" Не ни задоволява този резултат, тъй като имахме задоволително обстановки да победим, както и ХИК имаха обстановки. Няма по какъв начин да ни задоволява, дойдохме за победа, само че въпреки всичко хикс - печелим една точка, не е като загуба. Имаше борба на терена, бърз футбол, много обстановки пред двете порти ", стартира националът. 

" Казах, че ни чака тежък дуел, по този начин и се получи, несъмнено. Изкуственият терен също ни затрудни, не играем постоянно на подобен, само че не го споделям като опрощение. Като първи тим мъчно ще излезем от групата, дано не се заблуждаваме, само че гоним второто място. Много е значимо по какъв начин ще завършат Рома и Бетис днес, би трябвало наложително да победим ХИК вкъщи ", продължи той. 

" Тежко е, в този момент ни чака път до Варна, след това до Разград, сбит цикъл е, мъчно е, само че няма по какъв начин, спим, възвръщаме се, чака ни много тежък мач с ЦСКА ", приключи Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР