Крилото на Лудогорец Кирил Десподов говори по време на пресконференцията

...
Крилото на Лудогорец Кирил Десподов говори по време на пресконференцията
Коментари Харесай

Десподов: Далеч съм от най-добрата си форма, напрежението е изцяло в тях

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов приказва по време на конференцията преди утрешния дуел от груповата фаза на Лига Европа против Антверп.

" Далеч съм от най-хубавата си форма. Знае се, че лятото нямах пълноценна подготовка. Тренирах малко в Италия. Лека-полека започнах да встъпвам във форма. Бях контузен 27 дни. Това също оказва въздействие. Правя всичко допустимо да вляза във форма по най-бързия метод, тъй като е значимо за мен и за тима “, съобщи Десподов.

„ За нас е значимо да спечелим трите точки на следващия ден. Напрежението би трябвало да е при тях, а не при нас. Трябва да излезем освободени и да играем за достойнството на тима. Най-важното е, че се усещам здрав. Така се случи, че се контузих. Надявам се да оказа помощ, в случай че изляза на терена и да спечелим. Напрежението е напълно в тях. Няма какво да губим. Трябва да излезем стимулирани и да се забавляваме на терена, и да спечелим трите точки. В нашия тим не би трябвало да има напрежение. Добри футболисти при нас има доста. Трябва да сме стимулирани и с вдигната глава и мисля, че ще спечелим “, добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР