Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки заяви, че дължи доброто си

...
Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки заяви, че дължи доброто си
Коментари Харесай

Лукоки: Херо е много важен за мен

Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки съобщи, че дължи положителното си показване на Димитър Димитров. От началото на акцията конгоанецът с холандски паспорт има 5 гола и шест асистенции във всички шампионати. Той вкара доста красиво попадение в мрежата на Хофенхайм за триумфа с 2:1 над германците.

" Вече се усещам добре. Настоящият треньор Димитър Димитров е доста значим за мен. Той ми даде убеденост и аз му се отплатих. Той видя, че разполагам с положителни качества, макар че при предходния ментор играех малко. Димитров ми повярва, даде ми късмет за изява. Вярва ми, а пък аз въвеждам и върша асистенции. Надявам се да продължа да го върша ", съобщи крилото пред voetbalzone.nl.

" През предишния сезон бях замразен. Сега обаче не е по този начин и по тази причина одобрих да удължа контракта си с клуба, който изтичаше през лятото на 2018 година. В последна сметка съм щастлив, че останах, макар че преди няколко месеца доста желаех да си потегли. Толкова бързо се развиват нещата във футбола. Само преди два месеца обстановката ми бе радикално друга, а сега се любувам на актуалната ", уточни Лукоки.

В края на предишния месец Джоди подписа нов контракт с разградчани. Настоящето съглашение сред двете страни е до 2020 година, фланговият футболист дойде в Лудогорец през лятото на 2015-а, като разградчани го привлякоха от Цволе. 24-годишният футболист е младеж на Аякс, като за отбора от Амстердам има 24 турнирни мача, както и 5 конфликта в евротурнирите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР