Крилото на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс каза, че е

...
Крилото на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс каза, че е
Коментари Харесай

Изхвърлиха фенове заради разправия с ЛеБрон

Крилото на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс сподели, че е благополучен от наличието на почитатели по трибуните, макар разправията, в която влезе с част от последователите на Атланта Хоукс, който " езерняците " завоюваха със 107:99.

По време на последната четвърт на дуела Джеймс влезе в джука препирня с мъж от първия ред на публиката в " Стейт Фарм Арина ". В разправията незабавно се включи и брачната половинка на господина - млада, 25-годишна жена на име Джулиана Карлос, която по-късно в Инстаграм пусна видео стори, в което изяснява, че е била наречена " к**** " от баскетболиста и е влезнала в разногласието, с цел да отбрани брачна половинка си.

Заради дейностите си двойката, както и други двама техни другари, бяха съпроводени от защитата отвън рамките на оборудването, преди играта да продължи.

" Щастлив съм, че почитателите са още веднъж в залите. Липсва ми връзката с тях. Ние, като играчи, се нуждаем от тази връзка. Не мисля, че тяхното изпъждане бе целесъобразно ", сподели Джеймс след срещата.

" Имаше разговор сред двама възрастни мъже. Той сподели своята позиция, аз - моята. Тогава дамата се включи в разногласието и съобщи какво мисли. Не считам, че трябваше да ги гонят. Може би обаче са изпили някое друго пиво допълнително и формалните лица взеха решение, че това напрежение евентуално ще продължи. Тогава към този момент нямаше да става въпрос просто за мача ", сподели водачът на гостуващия тим.

Отборът на Атланта е един от дребното в НБА, който има лукса да играе пред почитатели, въпреки и техният брой по трибуните да е мощно стеснен. Въпреки това старши треньорът на Лейкърс Франк Вогел не бе изключително удовлетворен от случилото се.

" Този случай сподели, че имаме сериозен проблем с наличието на почитателите. Не може в залата да има хора със свалени маски, които да крещят в лицето на играчите и да заплашват здравето им. Коронавирусът към момента е тук ", разяснява Вогел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР