Крилото на Левски - Здравко Димитров, даде интервю преди домакинството

...
Крилото на Левски - Здравко Димитров, даде интервю преди домакинството
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Искам да решавам мачове и да печеля трофеи с Левски

Крилото на Левски - Здравко Димитров, даде изявление преди семейството на Етър. Младежкият национал се закани на " болярите ", като разгласи, че в неделя ще вкара първия си гол за столичани.

" Мисля, че тимът е квалифициран за мача с Етър. Аз бях с националния тим и гледах единствено клипчета от тренировките на тима, които бяха оповестени в нашия уебсайт. Смятам, че момчетата са добре готови, тъй като са упражнявали интензивно, а и ние, които бяхме с младежкия народен тим. Трябва наложително да вземем три точки на " Герена ", тъй като успеха ни убягва от много време на нашия стадион ", стартира Димитров пред " Дарик ".

" Много е хубаво, когато победиш подобен тим като Сърбия. Много от техните момчета играят в мощни европейски тимове, само че аз мисля, че ние не отстъпваме на нито един тим от нашата група и в случай че играем по този начин може да се класираме ".
 Юношите на Левски громят с 12:0
Юношите на Левски громят с 12:0

Възпитаниците на Петър Карачоров записаха трета поредна победа

" Мисля, че в България, както и в Левски, би трябвало да се постановат повече млади български момчета. По този метод ще има мощен народен тим и по-силно българско състезание. Радвам се, че играя постоянно. През предходната година евентуално нещо ми е липсвало, с цел да не получавам повече шансове. Не се отхвърлям, упражнявам и знам, че в никакъв случай няма невъзнаграден труд. Знаех в какъв клуб пристигам още преди да подпиша с Левски. Въобще не съм се и замислял, тъй като знаех къде пристигам и защо ", показа крилото.

" Тук съм, с цел да се наложа. Искам да вземам решение мачове и да спечелвам титли с клуба. Целта ми е да пораствам нагоре ".
 Снимка 492615
Източник:

" Мисля, че в неделя ще открия головата си сметка за Левски. Най-хубавото нещо във футбола е голът, само че и правенето на асистенции също е прелестно. Най-важното обаче е тимът да побеждава и да вървим напред ", продължи Здравко.

" В тима има добър колектив. В Левски сме повече български момчета, само че и доста от чужденците останаха в този сложен интервал за клуба. Те също знаят в какъв клуб са попаднали. Убеден съм, че ще се представим почтено през този сезон ", приключи офанзивният футболист.
 Кирил Ивков: Радвам се, че взимаме играчи, които знаят какво е Левски и няма да мрънкат за пари
Кирил Ивков: Радвам се, че взимаме играчи, които знаят какво е Левски и няма да мрънкат за пари

" Помня при Гонзо какво се случи с близнаците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР