Крилото на Левски Паулиньо заяви пред Дарик радио, че Славиша

...
Крилото на Левски Паулиньо заяви пред Дарик радио, че Славиша
Коментари Харесай

Паулиньо: За Левски е важно да играе в Европа

Крилото на Левски Паулиньо съобщи пред " Дарик " радио, че Славиша Стоянович е изцяло фокусиран върху работата си в клуба с оглед информацията, че старши треньорът на " сините " може да поеме националния тим на Латвия още през март тази година.

Паулиньо, по какъв начин се върви подготовката на Левски в Кипър?

- Всичко е наред на нашата подготовка. Знаете, че подготовките постоянно имат сложни моменти, само че работим всеки ден, с цел да станем по-добри в края на подготовката и да бъдем подготвени.

По време на лятната подготовка получи контузия, която ти попречи доста. Сега какво е ситуацията, по-добре ли се чувстваш?

- Да, в този момент се усещам доста по-добре. Усещам доста огромно доверие от страна на целия клуб. Благодарение на Господ се усещам доста по-добре и нямам проблеми. Тази подготовка е доста по-добре дозирана и нямаме проблемите от лятото. Това ни кара да се усещаме доста по-добре.

 На вниманието на Спас Русев и Левски: Станимир Стоилов към този момент е свободен!
На вниманието на Спас Русев и Левски: Станимир Стоилов към този момент е свободен!

Мъри се раздели публично с казахстанския народен тим

Ще бъде ли по-добър Левски след паузата?

- Разбира се. Ние чакаме тъкмо това да се случи. Очакваме да се подобряваме. Всеки ден, след всяка подготовка и след всеки мач. Трябва да се подобрим доста от това, което представлявахме в края на предходната година.

Защо Левски игра толкоз едва в последния месец и половина от края на предходната година?

- Едва ли някой има точния отговор на този въпрос. Не мога и аз да си го обясня. Няма прецизен отговор, само че ние работим, с цел да се подобрим и да не е по този начин. Тренираме и вършим вероятното, с цел да изглеждаме по този начин, както желаеме. Сега сме в нова година и гледаме напред, с цел да станем по-добри и да се представим по-силно през тази година.

Вярваш ли, че Левски ще вземе лиценз за европейските клубни шампионати?

- Очакваме всичко да бъде изгладено и този проблем да го няма. Всички в тима и клуба се надяваме, че ще е по този начин. За Левски, за футболистите и почитателите е доста значимо да играем в европейските шампионати.

 Станимир Стоилов: Левски си има треньор, ще си диря клуб отвън България
Стоилов: Левски си има треньор, ще си диря клуб отвън България

" Още няколко дни имам работа в Астана и по-късно ще диря сериозен клуб "

В тима дойдоха двама футболисти на проби, какви са първите ти усещания от тях? Става дума за един нападателен полузащитник и централен защитник...

- Те към този момент упражняват дружно с нас. Първите усещания са, че са доста положителни момчета, а на тренировките проличава, че са и положителни футболисти. Стараем се да бъдем покрай тях, да се усещат добре и да свикнат с тима по-бързо.

Как ти се коства треньорът Славиша Стоянович, тъй като доста се спекулира към него и бъдещето му? Спрягат го за народен тим, за разнообразни клубове от Левски, по какъв начин ти се коства обстановката?

- Това, което аз виждам, е на тренировките и той е извънредно съсредоточен и фокусиран върху работата си в Левски. Той има контракт с клуба и е част от него и показва, че е съсредоточен върху своята работа. Той си знае кое е по-добро за него и живота му. Тук е и работи доста съществено и съсредоточено. Всеки си взема решение кое е най-хубаво за него и кое го прави благополучен.

В този ред на мисли по какъв начин ти се вижда колектива в този миг?

- Подобрява се доста. Това се усеща всеки ден и на всяка подготовка. Смятам, че в клуба има добър колектив, а и измежду нас футболистите. Смятам, че сме сплотени и това ще даде плодове на тима и клуба. Работим за това колективът да става още по-силен и това ще ни направи по-добри като отбор.

 Цесекарят Иван Иванов: Харесвам Стоянович, сядам и договарям, в случай че от Левски ми се обадят
Цесекарят Иван Иванов: Харесвам Стоянович, сядам и договарям, в случай че от Левски ми се обадят

Вижте какво съобщи юношата на ЦСКА

На твоята позиция се концентрират много положителни играчи. Ти, Кабрал, Обертан, Вашчук какво значи това за теб?

- ​Това е доста добре, тъй като всеки ще се концентрира да стане още по-добър и да играе. Трябва да си на максимума на терена, с цел да играеш когато дойдат мачовете. Това е хубаво и за клуба, тъй като всеки се стреми да увеличи своето равнище и по този начин напредва и тимът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР