Крилото на Левски Насиру Мохамед използа социалните мрежи, за да

...
Крилото на Левски Насиру Мохамед използа социалните мрежи, за да
Коментари Харесай

Насиру Мохамед: Щастлив съм, че получих няколко минутки в дербито

Крилото на Левски Насиру Мохамед използа обществените мрежи, с цел да изкаже усещането си от дербито с ЦСКА, което се игра в неделя и приключи при тъждество 2:2.

Той влезе в 80-ата минута на мястото на Станнислав Иванов. Ганаецът не съумя да направи нищо значително, като се изключи че изкара жълт картон на противник, който го фаулира.

" Щастлив съм, че получих няколко минутки в дербито. За жал нямахме шанс и не успяхме да спечелим, само че се борихме доста като тим. Имахме чудесна поддръжка от почитателите, направиха отлична атмосфера. Ще продължим да се борим още по-здраво дружно. Само Левски, оле! ", написа 25-годишният футболист в профила си в една от обществените мрежи.

Мохамед бе притеглен малко след старта на сезона от Хекен. За правата му " сините " ще би трябвало да платят на шведския първокласен клуб към 300 хиляди евро. Той дебютира при гостуването на АЕК Ларнака във втория квалификационен кръг на Лига Европа. От началото на шампионата той не е стартирал като титуляр, написа " Тема спорт ". Три пъти е влизал като запаса и има на сметката си едвам 33 игрови минути. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР