Крилото на Левски Марин Петков говори за работата по време

...
Крилото на Левски Марин Петков говори за работата по време
Коментари Харесай

Син титуляр: Феновете ще видят Левски, който иска да побеждава

Крилото на Левски Марин Петков приказва за работата по време на подготовката и упованията за втория полусезон. 19-годишният футболист разяснява новите попълнения и неналичието на Краев и Петрис.

" Трябва да се подготвим оптимално добре за втория полусезон. Слабостите, които имаме, е належащо да ги подобрим. Резултатите в контролите не са положителни за тим като Левски, само че доста неща може да покажем в шампионата, с които да взимаме оптимален брой точки. В края на първия полусезон не събрахме този актив, който прилича на Левски ", съобщи Петков пред Диема Спорт.
 Има договорка! Левски продава менте за 1,5 млн. лв.
Има договорка! Левски продава менте за 1,5 млн. лв.

Твърди се, че 30% от парите по договорката ще отидат в Гремио

" Чувствам се най-добре на дясното крило, само че ще играя там, където треньорът реши. Готов съм. За новите футболисти? Охене всеки го познава. От дълги години е в България. За Фабио не мога да кажа доста, тъй като има езикова преграда посред ни и още е рано. Със сигурност му би трябвало време за акомодация. Все отново не е играл отвън Бразилия.

Краев и Петрис бяха измежду водачите и са съществена част от отбора, само че това е ситуацията и играчите, които би трябвало да ги заместят, да го създадат уместно. Пожелавам си да съм здрав и нека създадем добър полусезон и да побеждаваме. Не желая да давам празни обещания на почитателите. Във всеки мач ще даваме максимума и хубавите резултати предстоят. Ще видят Левски, който желае да побеждава ", добави още той.
 Трима от Левски с проблеми след триумфа против Динамо (Киев)
Трима от Левски с проблеми след триумфа против Динамо (Киев)

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР