Крилото на Дюк Зайън Уилямсън, който записа впечатляващ сезон в

...
Крилото на Дюк Зайън Уилямсън, който записа впечатляващ сезон в
Коментари Харесай

Зайън Уилямсън обяви дългоочакваната новина

Крилото на Дюк Зайън Уилямсън, който записа впечатляващ сезон в колежанското състезание и завоюва безапелационно и четирите награди за “Играч на сезона”, разгласи присъединяване си в тазгодишния Драфт на НБА. 18-годишният баскетболист, чийто междинни индикатори през сезона бяха 22.6 точки, 8.9 битки, 2.1 асистенции, 2.1 отнети топки и 1.8 чадъра на мач, съвсем несъмнено ще бъде определен под №1 в Драфта.

Зайън разгласи решението си посредством видеоклип, публикуван в формалните му профили в обществените мрежи.

“Thank you Duke” - Zion Williamson pic.twitter.com/BmC9c3zhia
— Ballislife.com (@Ballislife) April 15, 2019
“Благодаря. Благодаря ви, че превърнахте този сезон в фантазия за мен. Благодаря на Бог, на Coach K, помощниците му, на фамилията ми, на съотборниците ми в Дюк. Това бе най-хубавата година в живота ми. Не мога да опиша с думи какъв брой специфична в действителност беше тази година за мен. Отборът ни беше специфичен, всичко, което научих беше особено. Майка ми жертва толкоз доста за мен - нямаше по какъв начин да бъда тук, в случай че не беше тя. Обичам те, мамо. А в този момент се впускам в гонене на другата си фантазия и разгласявам, че ще вземам участие в Драфта на НБА”, сподели младежът от Флорида.

Уилямсън евентуално ще бъде определен под №1, а в първата десетка при прогнозите на експертите попадат още двама баскетболисти на Дюк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР