Крилото на Челси Педро Родригес беше един от главните герои

...
Крилото на Челси Педро Родригес беше един от главните герои
Коментари Харесай

Педро Родригес влезе в отбрана европейска общност

Крилото на Челси Педро Родригес беше един от основните герои в триумфалния край против Арсенал, донесъл купата от Лига Европа в клубната витрина. Испанецът се разписа един път при триумфа с 4:1 , само че това беше задоволително, с цел да откри място в една много лимитирана и елитна компания футболисти.

Именно с този гол на Олимпийския стадион в Баку 31-годишният испанец стана петият футболист, който е успявал да се разпише по едно и също време във край за КЕШ/Шампионска лига и Купа на УЕФА/Лига Европа . Другите с сходно достижение са Алан Симонсен, Дмитри Аленичев, Ернан Креспо и Стивън Джерард.

„ През първото полувреме мисля, че мачът беше по-отворен и Арсенал имаше доста шансове, само че мисля, че контролирахме мача добре през второто полувреме и движехме топката сред линиите до края”, съобщи Педро.

„ Невероятно е – още един гол в още един европейски край. Най-доброто, което бих отличил през днешния ден, беше екипната работа. Това е следващият трофей и съм щастлив, че завоювах още една купа. Мисля, че го заслужавахме, тъй като бяхме най-силният отбор в шампионата.”

„ Да приключа този сезон с трофей е ужасно. Изградих доста добра връзка с Еден и той е най-хубавият ни състезател. Толкова се веселя за него, че взехме тази титла”, приключи Педро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР