Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой вече не единственият англичанин в

...
Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой вече не единственият англичанин в
Коментари Харесай

Байерн набеляза още един англичанин

Крилото на Челси Калъм Хъдсън-Одой към този момент не единственият англичанин в трансферния лист на немските първенци от Байерн (Мюнхен). The Sun оповестява, че баварците са насочили взор и към различен британски футболист от Премиър лийг, въпреки и да става дума за състезател на тим, който е в долната половина на класирането - Аарън-Уан Бисака от състава на Кристъл Палас.

21-годишният десен бек е младеж на Палас и направи дебюта си за представителния отбор на лондонския отбор през 2016 година, като единствено през сегашния сезон има 25 мача във Висшата лига, в които е направил една асистенция. Талантливият бранител е юношески национал на Англия, въпреки по-рано в кариерата си да изиграва един мач за селекцията на ДР Конго в същата възрастова група.

Bayern are planning to move for Crystal Palace right-back Aaron Wan-Bissaka (21) in the summer. Palace value the player between £30m and £40m [@CharlieWyett] pic.twitter.com/JWnF6AMa06
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) February 19, 2019
Изданието твърди, че с цел да си обезпечат правата на Бисака, от Мюнхен ще би трябвало да платят трансферна сума, варираща сред 30 и 40 милиона паунда, а конкуренция за подписа му ще срещнат и от други огромни тимове, които го наблюдават - в това число Манчестър Сити, Челси и Борусия (Дортмунд).

Договорът му с " орлите " е до лятото на 2022 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР