Крилото на Ботев (Пловдив) Александър Тонев е заминал за Лондон.

...
Крилото на Ботев (Пловдив) Александър Тонев е заминал за Лондон.
Коментари Харесай

Тонев замина за Лондон

Крилото на Ботев (Пловдив) Александър Тонев е отпътувал за Лондон. Футболистът е в британската столица по персонални каузи и ще се прибере в Пловдив през днешния ден. Очаква се той да се включи в тренировката на " жълто-черните ". Смяташе се, че той ще играе в спаринга против Локомотив (София), който бе изгубен с 1:2, само че треньорът Николай Киров реши да не рискува с стартирането му. Вероятно Тонев ще направи дебют, въпреки и всекидневен, в сряда, когато Ботев играе контрола с Ботев (Първомай). В нея ще бъде отиграна част от тактиката на " жълто-черните " за гостуването на Левски в неделя на " Герена ", написа plovdivnews.bg.

В същото време Николай Киров отхвърли да има интерес към вратаря на Витоша (Бистрица) Християн Василев. Треньорът съобщи, че желанието му е управлението на клуба да реализира съглашение с Даниел Кайзер. Договорът на поляка изтича и към момента не е възобновен. Интерес към 27-годишния пазач има и Левски.

Днес управлението на Ботев ще има колекция. На нея Киров ще повдигне въпроса за Кайзер пред притежателя на клуба Георги Самуилов.

СНИМКА: Официален уебсайт на Ботев (Пд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР