Крилото на Болоня Симоне Верди е отказал офертата на Наполи

...
Крилото на Болоня Симоне Верди е отказал офертата на Наполи
Коментари Харесай

Верди избра сърцето пред парите

Крилото на Болоня Симоне Верди е отказал офертата на Наполи и ще остане на " Ренато Дал'Ара " най-малко до лятото. Двата клуба дълго време преговаряха и в последна сметка неаполитанци се съгласиха да платят 20 млн. евро за италианския национал, само че неговото финално решение разочарова лидера в Серия " А ".

" Нямам нищо срещу Наполи, даже в противен случай. В актуалния футбол има все по-малко полезности, само че аз почувствах, че съм задължен доиграя сезона в тима, който повярва в мен и като футболист, и като човек. Би било демонстрация на пренебрежение да не помни всичко това и да си потегли. Благодаря и на всички почитатели, които ми дадоха да схвана, че разчитат на мен ", показа 25-годишният халф.
Sky Sports Italia Reporter Claims Napoli's Top Target Simone Verdi Has Turned Down January Move https://t.co/cr1DGVSHIP pic.twitter.com/GjFA1tnFR1
— 18d.Media (@18dMedia) 16 януари 2018 година " Симоне самичък реши по какъв начин да постъпи и има своите персонални аргументи. Той е благополучен в Болоня и желае да продължи да оказва помощ на отбора. Със сигурност повода да откаже на Болоня не е, тъй като се се тормозил, че няма да е титуляр. След края на сезона той сигурно ще получи доста предложения и още веднъж ще би трябвало да обмисли какво да прави ", разяснява сътрудникът на Верди Донато Орньони.

В Италия се приказва, че от офанзивния халф се интересува и Интер, само че Орньони отхвърли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР