Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман обясни какво го е

...
Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман обясни какво го е
Коментари Харесай

Кингсли Коман разкри тайната на добрата си форма

Крилото на Байерн (Мюнхен) Кингсли Коман изясни какво го е предиздвикало да възобнови контракта си с баварците. Французинът се обвърза с рекордьора по трофеи в Бундеслигата до 2023 година и се чака да се трансформира във все по-важна фигура за тима.

" Обещаха ми, че през новия сезон ще се разчита повече на мен и ще получавам повече шансове да се потвърдя. Точно това стартира да се случва. Вероятно, съумявам да се възползвам от опцията, която се откри пред мен. Когато си в подобен гранд и усещаш поддръжката на самия клуб, това те стимулира в допълнение. Беше разумно да се съглася да възобновя контракта си ", показа Коман.
Kingsley Coman on Franck Ribery: " We get on very well, he's a Frenchman like me, he gives me lots of tips and advice, he's like a big brother. He has a lot of experience, and I benefit from it. "

[Kicker] pic.twitter.com/Yj2hFjAOq0
— Bayern mania (@Bayern_mania) 18 януари 2018 година " Знам, че мога да играя и по-добре. Надявам се скоро да го покажа. Важното е да нямам травми, а това от време на време е и въпрос на шанс. Вече доста повече се грижа за тялото си. Отдавна не пия газирани питиета и хапвам доста плодове. Старая се да дремя най-малко час следобяд. Това са дребни елементи, само че всеки от тях способства за положителната ми форма. Винаги съм се стремял да бъда същински експерт. Разбрах, че за взривната ми мощ е значимо да обръщам внимание на това какво върша отвън терена ", показа Коман.

" Какво желая да подобря? Завършващия удар и последния пас. Често излизам на стрелкови позиции, само че би трябвало да съм по-хладнокръвен в тези моменти ", акцентира 21-годишният френски национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР