Крилото на Барселона Жерард Деулофеу е близо до изхода на

...
Крилото на Барселона Жерард Деулофеу е близо до изхода на
Коментари Харесай

Наполи изпреварва Интер за Деулофеу

Крилото на Барселона Жерард Деулофеу е покрай изхода на " Камп Ноу ". Най-вероятно той ще се завърне в Италия, където през предишния сезон направи мощни мачове с екипа на Милан. Сега интерес към него демонстрират Интер и Наполи. Вчера сътрудникът на Деулофеу е бил видян в Неапол за договаряния с шефовете на водача в Серия " А ". Барса ще се съгласи да пусне Деулофеу за 20 млн. евро, само че от Наполи се надяват да смъкват цената с 4-5 млн.

Евентуалната договорка зависи и от Симоне Верди. Звездата на Болоня би трябвало да реши дали да премине на " Сан Паоло " до края на месеца, или чак след края на сезона. Болоня към този момент одобри офертата на Наполи и в случай че Верди облече небесносиния екип, разновидността с Деулофеу може да пропадне.

Отделно, самият испанец избира да отиде в Интер, само че " нерадзурите " го желаят чартърен, до момента в който Барселона упорства да го продаде.

Едно е несъмнено: след идването на Филипе Коутиньо, 23-годишният Деулофеу ще би трябвало още веднъж да си търси шанса надалеч от " Кам Ноу ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР