Крилото на Атлетико Мадрид Витоло придружи треньора на тима Диего

...
Крилото на Атлетико Мадрид Витоло придружи треньора на тима Диего
Коментари Харесай

Витоло: Искам да покажа, че мога да съм титуляр

Крилото на Атлетико Мадрид Витоло придружи треньора на отбора Диего Симеоне на конференцията преди срещата-реванш от Лига Европа против Копенхаген. На нея той показа усещанията си от новия си тим, към който се причисли след Нова година.

За първите месеци в отбора
Много ми харесва, съотборниците ме посрещнаха доста добре. Доволен съм от това по какъв начин ме одобриха и чакаме да създадем мощен свършек на акцията.

За ролята в тима
Всеки желае да играе. Винаги когато треньорът ми дава късмет да играя, ще се възползвам от минутите да го убедя, че мога да съм измежду 11-те титуляри. Имам желанието постоянно да се усъвършенствам и да раста като футболист.

| RUEDA DE PRENSA
@Simeone analiza el #AtletiCopenhague: " No podemos confiarnos con el resultado "
https://t.co/G4Wk05MV1r
#AúpaAtleti #UEL pic.twitter.com/sHV5VgOMhs
— Atlético de Madrid (@Atleti) February 21, 2018
За акомодацията
Дойдох, с цел да съм значима част от тима и да играя. Хубаво е, че всички имаме упоритостта да желаеме повече. Какво ми липсва? Питайте треньора. Старая се да се изучавам от него и да правя работата добре.

За Мондиала
Ясно е, че всеки желае да се показва добре в отбора си и да изиграе доста минути при задаващо се Световно, тъй като то е нещо доста огромно, за което мечтаеш още от дребен. Дано да взема присъединяване на този Мондиал, тъй като ще е нещо грандиозно.

| ¡Así ha sido la mañana de trabajo de los nuestros para preparar el #AtletiCopenhague! https://t.co/0t8t3Bw6QE #AúpaAtleti #UEL pic.twitter.com/C3O3YlylWX
— Atlético de Madrid (@Atleti) February 21, 2018
За сложния път
Водещото е, че Диего Коща към този момент е бил в Атлетико и знаеше какво чака от него треньорът. Аз съм нов и не знам по какъв начин работи наставникът тактически. Добре упражнявам и се изучавам от неговите условия. Остават още доста мачове, тъй че желая да си печеля място в отбора и да бъда значим състезател.

За упованията в тренировките
В началото интензивността е доста огромна. Всеки състезател бързо и елементарно се оправя с това, когато е с групата. Очакванията в Атлетико са доста високи. Ние, футболистите, сме готови и с тренировките се привиква. Готов съм на 100%.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР