Крилото на Астън Вила Леон Бейли ще пропусне съботния мач

...
Крилото на Астън Вила Леон Бейли ще пропусне съботния мач
Коментари Харесай

Джерард: Не мисля, че ще бъдем щастливи или ще празнуваме нещо този сезон

Крилото на Астън Вила Леон Бейли ще пропусне съботния мач от Висшата лига против Бърнли поради травма на глезена, до момента в който полузащитникът Джейкъб Рамзи е под въпрос, откакто е получил контузия на слабините по време на подготовка, сподели мениджърът Стивън Джерард.

Националът на Ямайка Бейли беше заменен преди полувремето при успеха на Вила с 2:0 над отпадналия към този момент Норич Сити предишния уикенд, само че Джерард сподели, че чака 24-годишният състезател да се завърне преди края на акцията.

" Леон Бейли няма да играе в мача. Той напусна терена предходната седмица и за жалост тази среща идва прекомерно скоро. Не мисля, че има сериозен проблем, само че няма да е в състава против Бърнли. Имахме проблем и в тренировките с младия Джейкъб Рамзи, тъй че проучваме обстановката и присъединяване му е под въпрос ", сподели Джерард.

Астън Вила е 13-и в класирането с 40 точки при оставащи пет мача, два от които са против 16-ия Бърнли, който търси четвъртата си поредна победа в лигата под управлението на краткотрайния управител Майк Джаксън.

" Бърнли имат собствен личен жанр и еднаквост... и обезверено желаят да останат във Висшата лига ", добави Джерард.

Победата евентуално може да изкачи Вила до 10-о място, според от другите резултати, а Джерард направи обща оценка за представянето на тима през този сезон.

" Не мисля, че ще бъдем щастливи или ще честваме нещо този сезон, тъй като тимът от началото до в този момент не съумява. В останалите мачове би трябвало да затвърдим мястото си и вероятно да надграждаме. Може би ще се опитаме да се подсилим през летния прозорец, да създадем положителна предсезонна подготовка и да стартираме всичко на чисто през новия сезон. Това са краткосрочните цели ", сподели още Джерард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР