Криещият се от италианските власти Франческо Амато, който миналата сряда

...
Криещият се от италианските власти Франческо Амато, който миналата сряда
Коментари Харесай

Мафиот държи четири жени за заложници в Италия

Криещият се от италианските управляващи Франческо Амато, който предходната сряда е бил наказан на 19 години затвор за присъединяване в мафиотски действия, държи чиновници на пощенска станция в Пиеве де Модолена, Северна Италия като заложници, съобщи БГНЕС.
55-годишният мъж, въоръжен с кухненски нож, е нахлул в пощата с крясъци: " Ще убия всички ". Малко по-късно спри е освободил всичките седем клиенти, които са били в станцията, а по-късно различен чиновник, на който му е станало неприятно. Амато изисква среща с италианския министър на защитата Елизабета Трента и вътрешния министър, вицепремиера Матео Салвини.
В момента четири дами, работещи в отдела, са държани като заложници. Пощата е заобиколена от чиновници на полицията. Според публицисти се преглежда опцията за потребление на спецподразделенията за освобождение на заложниците.
Амато е задържан през януари 2015 година в границите на полицейска интервенция с кодово име " Аемилия ", а през декември същата година е изправен пред съда по обвинявания в присъединяване в дейностите на мощния картел Ндрангета. На 31 октомври той е наказан на 19 години и един месец затвор, само че се е укрил от италианското правораздаване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР