КРИБ призова на управленски позиции в държавата да бъдат избирани

...
КРИБ призова на управленски позиции в държавата да бъдат избирани
Коментари Харесай

КРИБ към Борисов: Не жертвайте Манолев

КРИБ прикани на управнически позиции в страната да бъдат избирани специалисти с нужните опит и обучение. А ръководещите да не се поддават на напън от съмнителни кръгове и групи. Повод за позицията на работодателската организация е решението на зам.-министъра на стопанската система Александър Манолев да отдръпна номинацията си за поста министър на превоза. Той направи това, с цел да спре офанзивите от страна на кръга " Капитал " - дълготраен бенефициент на средства от империята на Джордж Сосос.

Ето писмото с апела на КРИБ към премиера Бойко Борисов, подписано от изпълнителния шеф на организацията Евгений Иванов:

" Бихме желали да изразим нашата поддръжка за настоящия заместник-министър на стопанската система господин Александър Манолев.
В досегашната ни взаимна работа с него в качеството му на заместник-министър на стопанската система имаме реализирани доста положителни резултати, които се дължат на изключителната му експертна подготовка, в това число и в елитни европейски образователни заведения, познанията му на европейския и международен опит и отзивчивостта му в работата с бизнеса, който представляваме.
Убедени сме, че той ще бъде доста добър министър на превоза, осведомителните технологии и известията, поради на всичко, изложено нагоре.
Затова не считаме, че би трябвало да се подавате на напън от съмнителни кръгове и групи, които нямат нищо общо с промишлеността, а дори в противен случай – някои даже имат резистентен тренд в предишното, обвързван с банкрути и безвъзвратни загуби на позиции както у нас, по този начин и в чужбина.
Както поемането на политическа отговорност е значим детайл от политиката, по този начин и отстояването на политическите цели би трябвало да бъдат съществена част от инструментариума на всяка огромна и уважавана партия ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР