Крейг Тийли, който е директор на австралийския тенис заяви, че

...
Крейг Тийли, който е директор на австралийския тенис заяви, че
Коментари Харесай

Крейг Тили: Не виждам как ще се играе повече тенис през тази година

Крейг Тийли, който е шеф на австралийския тенис съобщи, че ще бъде доста мъчно през актуалната година да се проведат още шампионати.

Australian Open и ATP Cup, които се състояха на Зеления континент, бяха единствените огромни съревнования, които съумяха да " изпреварят " пандемията от COVID-19 и да се проведат по проект.
 Мико Кузманов с зов към българите
Мико Кузманов с зов към българите

Да продължим да се движим

Малко след още няколко по-малки шампионата, болестта се придвижи из целия свят и това наложи анулация на всички съревнования, към този момент до 7 юни.

Утре обаче се чака решение за анулация на шампионата да разгласят и уредниците на Уимбълдън, а съгласно от ден на ден отзиви завръщането въобще на тениса през тази година не е несъмнено.

" Моето персонално мнение е, че за тениса ще бъде мъчно да се завърне през тази година. Той зависи от световното пътешестване и мисля, че това ще е последното, което ще се завърне. Спортовете, които имат локален фокус, ще имат по-силни позиции, само че тези с световен фокус са сложени на по-голямо тестване ", разяснява Тили.

" Планиране да проведем Откритото състезание на Австралия през 2021 година и да имаме превъзходен сезон. Трябва да обмисляне най-лошото и да се надяваме за най-хубавото. Утре може да се събудим и да се появило чудотворно лекарство или нещо, което в действителност оказва помощ, или пък да са напреднали с имунизацията. Но от всичката литература, която прочетох по тематиката, това надали ще се случи скоро ".
 Уимбълдън 2020 ще бъде анулиран
Уимбълдън 2020 ще бъде анулиран

За последно проявата не се е състояла през 1945 година

" Тази година мъчно ще се пътува от една страна в друга. Вътре в страната - ще бъде допустимо, само че когато още веднъж можем да пътуваме свободно сред обособените страни, тогава ще се завърне и професионалният тенис. На локално равнище можем да стартираме и към това сме фокусирани сега ", заключи Крейг Тили.
 Снимка 473703
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР