Кресливи жени с уж болни деца. Това са майките на

...
Кресливи жени с уж болни деца. Това са майките на
Коментари Харесай

Валери Симеонов за представителки на протестиращите майки: Група кресливи жени използваха уж болни деца за чисто материални цели

Кресливи дами с сякаш заболели деца. Това са майките на деца с увреждания, които стачкуват пред Народното събрание съгласно вицепремиера Валери Симеонов. Спорното му изявление е направено след съвещанието на Съвета за тристранно съдействие във вторник за телевизия СКАТ, само че в този момент закупи публичност, откакто бе публикувано от предаването „Господари на ефира“.

Според вицепремиера Законът за хората с увреждания е заченат в грях и майките на деца с увреждания са оказали напън, и са употребявали децата си, с цел да реализиран материални цели. Управляващите и майките не престават разговора за приемане на специфичен закон за хората с увреждания. На последния митинг дамите доведоха част от децата си, които са в инвалидни колички. След това разпънаха палатки пред прозорците на властта и спаха там цяла нощ.

„Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях“, декларира вицепремиерът и съпредседател на „Обединени патриоти“ във връзка Закона за хората с увреждания.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР