Крепка дружба и доста опасна близост вече се е заформила

...
Крепка дружба и доста опасна близост вече се е заформила
Коментари Харесай

Изловиха новия водещ на бТВ в опасна близост с една от най-красивите българки

 Крепка дружба и много рискова непосредственост към този момент се е заформила сред новия водещ на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис и сексапилната моделка Славена Вътова, която до неотдавна гледахме като жури в риалити формата " България търси гений ".

Както стана ясно по-рано тази седмица, Цитиридис бе разгласен като новия владетел на вечерния праймтайм в bTV, който като публицист, сценарист и стендъп комедиант ще се заеме със задачата да внесе развлечение и комизъм в късния ефир от понеделник.

За да се оправи с нелеката задача обаче, Николаос очевидно спортува постоянно, с цел да се поддържа във форма, а наш екип го засече по време на подготовка в столичен фитнес.

Оказа се, че новият водещ към този момент се е сдушил по спортна линия със звездното лице от същия ефир Славена Вътова. Дългокраката моделка и майка на две деца е известна с дисциплината си да тренира всеки ден, с цел да поддържа фигурата си.

В кварталния състезателен клуб Славена прекара близо час и половина дружно с Николаос, като ту тя го наставляваше на кой апарат какво да прави, ту той й помагаше в упражненията. Накрая обаче, когато Цитиридис реши, че тренировката е завършила, Славена го върна от вратата и го накара да създадат близо 100 коремни преси дружно,пише Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР