Кремонезе стигна изненадващо до полуфиналите на турнира за купата на

...
Кремонезе стигна изненадващо до полуфиналите на турнира за купата на
Коментари Харесай

Кремонезе се разправи и с Рома за Купата

Кремонезе стигна изненадващо до полуфиналите на шампионата за купата на Италия. Това се случи откакто отборът победи Рома посред „ Олимпико “ с 2:1. Тимът от Ломбардия стига до тази фаза за първи път от 1987 година

Кремонезе е финален в Серия А и към момента няма победа в елита този сезон.. В спор за място на финала скромният отбор ще срещне Фиорентина.

Гостите в Рим откриха резултата от дузпа, отсъдена в 28-ата минута. Наказателният удар беше отсъден за нарушаване на вратаря Руи Патрисио. Сириел Дисерс прати топката в горния десен ъгъл – 0:1.

В началото на второто полувреме Кремонезе поведе с 0:2 след автогол на Зеги Челик. В 77-ата минута Тами Ейбрахам удари греда за вълците. Рома въпреки всичко стигна до гол, само че прекомерно късно – в добавеното време. Ейбрахам прокара остроумен пас към Андреа Белоти и той осъществя за 1:2.

„ Поздравления за Кремонезе, завоюваха справедливо. Изиграхме извънредно първо полувреме. Във второто ни обърка една самостоятелна неточност, само че тимът реагира добре. Съперникът обаче се защитаваше чудесно “,.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР